PROMOSI ISDA CATERING BAGI BULAN MEI 2019 - PERCUMA PELAMIN ATAU KAMBING GOLEK ~ ISDA Catering & Wedding Planner (LLP0009189-LGN)

Tuesday 14 May 2019

PROMOSI ISDA CATERING BAGI BULAN MEI 2019 - PERCUMA PELAMIN ATAU KAMBING GOLEK

16:42 , 1 comment


PROMOSI BULANAN ISDA CATERING bagi bulan Mei 2019 adalah PROMOSI PELAMIN PERCUMA.

Rujuk pada gambar pakej di bawah ini bagi butiran lengkap pakej yang boleh ditempah, seterusnya melayakkan anda mendapat PELAMIN PERCUMA.


Untuk pertanyaan lanjut Pakej Promosi Mei ini, boleh whatsapp terus ke 0182880239 atau tekan link berikut - Nak Promosi Mei ISDA

Di bawah ini pula, kami lampirkan sekali gambar contoh Pelamin yang boleh dipilih dalam Promosi ini.

GAMBAR PELAMIN ISDA UNTUK PROMOSI PELAMIN PERCUMA.

Untuk Pakej Promosi Pelamin PERCUMA ini, Saiz Pelamin untuk Dewan dan Kanopi adalah 20kaki Lebar, 13 kaki tinggi.
.Jika anda dah tempah PELAMIN dengan Bridal, tak jadi masalah. Kami beri alternatif kedua iaitu KAMBING GOLEH PERCUMA.Ini dia butiran lengkap Pakej yang anda kena tempah bagi melayakkan anda mendapat PROMOSI ini.


1 comments:

Kini, Taman Desa Jaya, Kepong adalah satu berita yang sangat buruk kerana salah seorang ahli politik melakukan kerja kotor di Kuil Buddha dan membawa sistem politik bermain di kuil sehingga ahli masyarakat lari dan presiden Kuil ini (Samnak Sambodhi). ) ialah Datuk Yip Kum Fook yang merupakan bekas pengerusi MCA di Taman Daya , Kepong dan pengerusi MCA Gombak

Lelaki ini (Datuk Yip Kum Fook, MCA Gombak) selalu menelefon polis untuk menangkap sami Buddha dan menutup pintu Kaabah untuk tidak membenarkan sami Buddha masuk untuk menginap, semua sami Buddha terpaksa menyewa hotel untuk seketika...Mr Tan dan Kelemahan Encik Wah pada hari itu, pasukannya, samseng dan dua anggota polis datang mengganggu Ven. Phra Piyadhamma (Pulau Pinang atau bekas CID dari Singapura)

Sejak kejadian itu, ramai penganut meninggalkan kuil kerana di kuil mereka melakukan perkara yang tidak baik, kini jawatankuasa mengambil sami Buddha Myanmar untuk berkhidmat kerana mereka tidak mengambil berat tentang masalah Kuil sebelum ini atau Datuk Yip Kum Fook...ini seorang yang sangat kotor kerana dia boleh menipu semua orang

Kini Datuk Yip Kum Fook dan pasukannya akan menderita dan terluka kerana ramai yang tahu apa yang berlaku...ada yang tidak suka Datuk Yip Kum Fook dan dia akan tahu apakah dosa terbesar dalam agama Buddha?

Dikongsi oleh Ah Wah, Selayang Jaya
diterjemahkan oleh Dr Choy, Subang...

Post a Comment