Pakej Raya ISDA 2020 - ISDA Catering Melaka ~ ISDA Catering & Wedding Planner (LLP0009189-LGN)

Saturday, 30 May 2020

Pakej Raya ISDA 2020 - ISDA Catering Melaka

00:25 , 0 comments


PAKEJ RAYA ISDA 2020 - ISDA CATERING MELAKA
Sikit pun kita layan.
.
Raya ke berapa ntah nie (tak kira dah) 😅😅, kita layan ketupat lagi.
.
Petang nie nak hantar ke customer. Katanya nak jamu jiran nak datang beraya.
.
Kalau dia bersilat sendiri kat dapur, mesti tak dapat nak borak panjang dengan jiran yang datang tu sebab dah penat bersilat. 😅
.
Silat kat dapur lagi penat dari silat Pendekar Bujang Lapok tau. 😅.
.
Itu belum nak kemas dapur lagi. Fuhhhhhh penatnya.
.
Taknak penat. Order jer set Raya kami. Tapi untuk orang Melaka sahaja ya. 😁
.
Nak order, tekan jer link 🔗 kat bawah nie ya.
.
.
#isdacateringmelaka
#PakejRayaISDA

0 comments:

Post a comment