Food Tasting Mingguan ISDA Catering Melaka. ~ ISDA Catering & Wedding Planner (LLP0009189-LGN)

Saturday, 26 October 2019

Food Tasting Mingguan ISDA Catering Melaka.

Setiap minggu kami di ISDA Catering Melaka akan mengadakan Sesi Food Tasting secara PERCUMA untuk bakal pelanggan ISDA.
.
Pengumuman mingguan akan dibuat di Post ini dan boleh rujuk gambar di bawah untuk butiran lanjut.




Kenapa kena datang Food Tasting sebelum menempah pakej?

Food Tasting (Uji Rasa Makanan).
.
✔️ Food Tasting bukan sekadar merasa makanan sahaja, tetapi ia merangkumi perbincangan terus bersama bakal wedding planner atau wedding koordinator anda.
.
✔️ Penerangan pakej secara berhadapan akan memberi kefahaman yang berbeza berbanding penerangan melalui WhatsApp.
.
✔️ Dengan penerangan secara bersemuka juga akan memberi bakal pengantin keyakinan sebelum membuat pilihan.
.
✔️ Masa jumpa, bakal pengantin akan berpeluang mengajukan terus persoalan yang bermain diminda anda.
.
🔹Kenapa harga macam tu?
🔹Kenapa pakej macam nie?
🔹Apa yang tak ada dalam Pakej nie?
🔹Apa yang ada dalam Pakej nie?
🔹Berapa Kad kena tempah?
🔹Berapa jemputan kena jemput jika tempah Katering 1,000 pax?
🔹Dan macam-macam lagi lah persoalan yang boleh diajukan secara terus.
.
✔️ Tanya jer, terus dapat jawapan. Kan senang tu.
.
Jadi, inilah sebabnya kena datang Food Tasting sebelum menempah.
.
Untuk pertanyaan lanjut tentang Sesi Food Tasting ISDA, boleh whatsapp terus ke 0182554752 - Cik Atieka atau 0173028209 - Puan Meeme.

0 comments:

Post a Comment